DOORVERBINDEN, MIJN PRAKTIJK

Welkom in mijn praktijk! Sinds 1 februari 2016 is mijn beeldende therapie praktijk DoorVerbinden gevestigd in het Gezondheidshoes aan de J.J. van Deinselaan 34-C te Enschede ( bij de Diekmanhallen).

In dit nieuwe pand heb ik een ruime en lichte kamer tot mijn beschikking waar privacy en rust gewaarborgd zijn. Hier is het mogelijk om je helemaal te richten op de beeldende werkvormen. En in alle rust bezig te zijn met klei, verf, krijt, papier of steen én de opgedane ervaringen (met elkaar) te bespreken.

Omdat Creatieve Beeldende Therapie buiten de basisvergoeding valt zijn er geen wachtlijsten en kun je makkelijk doorverwezen worden. Creatieve Beeldende Therapie wordt overigens wel vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Voordeel van de nieuwe locatie is dat er voldoende mogelijkheid is om te parkeren in de buurt van het Gezondheidshoes. Daarnaast is de nieuwe vestiging van mijn praktijk ook rolstoel toegankelijk.

Omdat mijn praktijk een kleine praktijk is ( ik ben een ZZP-er) word je ook persoonlijk en direct door mij benaderd. In mijn praktijk is er tijd en aandacht voor cliënten.

DOORVERBINDEN, MIJN PRAKTIJK

Welkom in mijn praktijk! Sinds 1 februari 2016 is mijn beeldende therapie praktijk DoorVerbinden gevestigd in het Gezondheidshoes aan de J.J. van Deinselaan 34-C te Enschede ( bij de Diekmanhallen).

In dit nieuwe pand heb ik een ruime en lichte kamer tot mijn beschikking waar privacy en rust gewaarborgd zijn. Hier is het mogelijk om je helemaal te richten op de beeldende werkvormen. En in alle rust bezig te zijn met klei, verf, krijt, papier of steen én de opgedane ervaringen (met elkaar) te bespreken.

Omdat Creatieve Beeldende Therapie buiten de basisvergoeding valt zijn er geen wachtlijsten en kun je makkelijk doorverwezen worden. Creatieve Beeldende Therapie wordt overigens wel vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Voordeel van de nieuwe locatie is dat er voldoende mogelijkheid is om te parkeren in de buurt van het Gezondheidshoes. Daarnaast is de nieuwe vestiging van mijn praktijk ook rolstoel toegankelijk.

Omdat mijn praktijk een kleine praktijk is ( ik ben een ZZP-er) word je ook persoonlijk en direct door mij benaderd. In mijn praktijk is er tijd en aandacht voor cliënten.

BEELDENDE THERAPIE

BEELDENDE THERAPIE

GROEPSTHERAPIE

De praktijk is ook geschikt voor beeldende groepstherapie ( 3-5 pers). Ook in een groep werk je voor jezelf, alleen de bespreking van ieders beeldende werkvorm vindt plaats binnen groepsverband. Voordeel van een beeldende groepstherapie is dat je naast je eigen persoonlijke ervaring ook kunt leren van de ervaringen van anderen. Het contact met je groepsgenoten helpt je om eigen gevoelens te herkennen en te accepteren. De tijd voor een beeldende groepstherapie is anderhalf tot twee uur, afhankelijk van de grootte van de groep. Een beeldende therapiegroep gaat van start wanneer er voldoende aanmeldingen zijn.

GROEPSTHERAPIE

De praktijk is ook geschikt voor beeldende groepstherapie ( 3-5 pers). Ook in een groep werk je voor jezelf, alleen de bespreking van ieders beeldende werkvorm vindt plaats binnen groepsverband. Voordeel van een beeldende groepstherapie is dat je naast je eigen persoonlijke ervaring ook kunt leren van de ervaringen van anderen. Het contact met je groepsgenoten helpt je om eigen gevoelens te herkennen en te accepteren. De tijd voor een beeldende groepstherapie is anderhalf tot twee uur, afhankelijk van de grootte van de groep. Een beeldende therapiegroep gaat van start wanneer er voldoende aanmeldingen zijn.

INDIVIDUELE THERAPIE

De praktijk is geschikt voor individuele therapie. Bij individuele therapie staat de persoonlijke aandacht voorop. In alle rust kun je bezig zijn met klei, verf, krijt of steen. Er is tijd en aandacht om aan je beeldende opdracht te werken. Je kunt je helemaal daarop richten. In alle rust en op jouw tempo kun je je eigen gevoelens en ervaringen ontdekken, herkennen en een plek leren geven. Zo wordt duidelijk wie jij bent en wat je nodig hebt om verder te komen. De tijd voor een individuele therapie sessie is drie kwartier.

INDIVIDUELE THERAPIE

De praktijk is geschikt voor individuele therapie. Bij individuele therapie staat de persoonlijke aandacht voorop. In alle rust kun je bezig zijn met klei, verf, krijt of steen. Er is tijd en aandacht om aan je beeldende opdracht te werken. Je kunt je helemaal daarop richten. In alle rust en op jouw tempo kun je je eigen gevoelens en ervaringen ontdekken, herkennen en een plek leren geven. Zo wordt duidelijk wie jij bent en wat je nodig hebt om verder te komen. De tijd voor een individuele therapie sessie is drie kwartier.

Doorverbinden - praktijk voor beeldende therapie

CLIËNTEN AAN HET WOORD

 • ‘Ik wist niet dat de therapie met beeldende werkvormen zoveel over jezelf kon zeggen. De empathie die Alice toont heeft mij iedere keer weer op mijn gemak gesteld, ik zal haar zeker aanbevelen’.

 • ‘Uit je handen komt soms iets van je diepste gevoelens aan de oppervlakte.’

 • ‘Ik vind beeldende therapie erg fijn, zoiets als pijnstilling. Ik ben zeker positief.’

 • ‘Lekker met je handen bezig zijn en tegelijkertijd je gedachten ordenen. Tijdens de bijeenkomsten voelde ik me geborgen en op mijn gemak en durfde daardoor vrijuit te spreken’.

 • ‘Plaats maken in je hoofd voor een nieuw begin’.

 • ‘Beeldende therapie helpt mij om zonder veel te praten mijn gevoelens los te laten, te uiten. Het betekent veel voor mij’.

 • ‘Heb ik er wat aan gehad: Zeker, iedere keer word ik eraan herinnerd waar ik troost uit kan halen’.

Doorverbinden - praktijk voor beeldende therapie

CLIËNTEN AAN HET WOORD

 • ‘Ik wist niet dat de therapie met beeldende werkvormen zoveel over jezelf kon zeggen. De empathie die Alice toont heeft mij iedere keer weer op mijn gemak gesteld, ik zal haar zeker aanbevelen’.

 • ‘Uit je handen komt soms iets van je diepste gevoelens aan de oppervlakte.’

 • ‘Ik vind beeldende therapie erg fijn, zoiets als pijnstilling. Ik ben zeker positief.’

 • ‘Lekker met je handen bezig zijn en tegelijkertijd je gedachten ordenen. Tijdens de bijeenkomsten voelde ik me geborgen en op mijn gemak en durfde daardoor vrijuit te spreken’.

 • ‘Plaats maken in je hoofd voor een nieuw begin’.

 • ‘Beeldende therapie helpt mij om zonder veel te praten mijn gevoelens los te laten, te uiten. Het betekent veel voor mij’.

 • ‘Heb ik er wat aan gehad: Zeker, iedere keer word ik eraan herinnerd waar ik troost uit kan halen’.