Skip to content
Doorverbinden - praktijk voor beeldende therapie

CONTACT

Fijn dat je contact met me zoekt! Ik leg je graag in een gratis kennismakingsgesprek uit ‘Wat Beeldende Therapie is’ en ‘Wat het voor jou zou kunnen betekenen. Vul onderstaand formulier in en ik neem na ontvangst, z.s.m. contact met je op. 

Doorverbinden - praktijk voor beeldende therapie

CONTACT

Fijn dat je contact met me zoekt! Ik leg je graag in een gratis kennismakingsgesprek uit ‘Wat Beeldende Therapie is’ en ‘Wat het voor jou zou kunnen betekenen’. Vul onderstaand formulier in en ik neem na ontvangst, z.s.m contact met je op. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GEGEVENS

DoorVerbinden is aangesloten bij: FVB en de SRVB NFG  en de RBCZ. CZOT, VVTTwente en OncoTwente.

DoorVerbinden is aangesloten bij het CZOT en heeft daardoor een raamovereenkomst met ‘Samen 14’ op basis van WMO en Jeugdwet.

Zakelijk

Zijpendaal 20

7544 NR Enschede

m 06 – 24796155

info@doorverbinden.com

https://doorverbinden.com

KvK nummer: 588 969 29

Volg mij op

GEGEVENS

DoorVerbinden is aangesloten bij: FVB en de SRVB NFG  en de RBCZ. CZOT, VVTTwente en OncoTwente.

DoorVerbinden is aangesloten bij het CZOT en heeft daardoor een raamovereenkomst met ‘Samen 14’ op basis van WMO en Jeugdwet.

Zakelijk

Zijpendaal 20

7544 NR Enschede

m 06 – 24796155

info@doorverbinden.com

https://doorverbinden.com

KvK nummer: 588 969 29

Volg mij op