Doorverbinden - praktijk voor beeldende therapie

CONTACT

Fijn dat je contact met me zoekt! Ik leg je graag in een gratis kennismakingsgesprek uit ‘Wat Beeldende Therapie is’ en ‘Wat het voor jou zou kunnen betekenen. Vul onderstaand formulier in en ik neem na ontvangst, z.s.m. contact met je op. 

Doorverbinden - praktijk voor beeldende therapie

CONTACT

Fijn dat je contact met me zoekt! Ik leg je graag in een gratis kennismakingsgesprek uit ‘Wat Beeldende Therapie is’ en ‘Wat het voor jou zou kunnen betekenen’. Vul onderstaand formulier in en ik neem na ontvangst, z.s.m contact met je op. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GEGEVENS

DoorVerbinden is aangesloten bij:

FVB lidnummer 5306 en NVBT
en geregistreerd bij de SRVB

Aangesloten bij de NFG reg nr 8644
en geregistreerd bij de RBCZ.

 

Zakelijk

Zijpendaal 20

7544 NR Enschede

m 06 – 24796155

info@doorverbinden.com

https://doorverbinden.com

KvK nummer: 588 969 29

GEGEVENS

DoorVerbinden is aangesloten bij:

FVB lidnummer 5306 en de NVBT

Geregistreerd bij de SRVB.

Aangesloten bij de NFG reg nr 8644
en geregistreerd bij de RBCZ.

Zakelijk

Zijpendaal 20

7544 NR Enschede

m 06 – 24796155

info@doorverbinden.com

https://doorverbinden.com

KvK nummer: 588 969 29

Volg mij op