DoorVerBinden:
Mijn praktijk

Welkom in mijn praktijk!

Sinds 1 februari 2018 is mijn therapie praktijk DoorVerbinden gevestigd aan de Zijpendaal 20 te Enschede.

In dit pand heb ik een ruime en lichte kamer tot mijn beschikking waar privacy en rust gewaarborgd zijn. Hier is het mogelijk om je helemaal te richten op de beeldende werkvormen. En in alle rust bezig te zijn met klei, verf, krijt, papier of steen én de opgedane ervaringen (met elkaar) te bespreken.

Voordeel van deze locatie is dat er voldoende mogelijkheid is om vlakbij te parkeren. Je hoeft niet ver te lopen want je stapt direct de praktijkruimte binnen.

Wachtlijst

Er zijn geen wachtlijsten voor mijn praktijk.

Vergoedingen

Creatieve Beeldende Therapie kan vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering, waardoor het eigen risico niet wordt verbruikt.

Creatieve Beeldende Therapie bij DoorVerbinden kan ook vauit de gemeente vergoed worden. Ik ben aangesloten bij de Coöperatie Zorgondernemers-Twente (CZOT) en die heeft een contract met Samen 14, de 14 Twentse gemeentes.  Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op tel 06-24796155.

Omdat mijn praktijk een kleine praktijk is (ik ben een ZZP-er) word je ook persoonlijk en direct door mij benaderd. In mijn praktijk is er tijd en aandacht voor cliënten.

Doorverbinden - De praktijkruimte

Welkom in mijn praktijk!

Sinds 1 februari 2018 is mijn therapie praktijk DoorVerbinden gevestigd aan de Zijpendaal 20 te Enschede.

In dit pand heb ik een ruime en lichte kamer tot mijn beschikking waar privacy en rust gewaarborgd zijn. Hier is het mogelijk om je helemaal te richten op de beeldende werkvormen. En in alle rust bezig te zijn met klei, verf, krijt, papier of steen én de opgedane ervaringen (met elkaar) te bespreken.

Voordeel van deze locatie is dat er voldoende mogelijkheid is om vlakbij te parkeren. Je hoeft niet ver te lopen want je stapt direct de praktijkruimte binnen.

Omdat Creatieve Beeldende Therapie buiten de basisvergoeding valt zijn er geen wachtlijsten. Creatieve Beeldende Therapie wordt wel vergoed vanuit de aanvullende verzekering, waardoor het eigen risico niet wordt verbruikt.

Omdat mijn praktijk een kleine praktijk is (ik ben een ZZP-er) word je ook persoonlijk en direct door mij benaderd. In mijn praktijk is er tijd en aandacht voor cliënten.

Welkom in mijn praktijk!

Sinds 1 februari 2018 is mijn therapie praktijk DoorVerbinden gevestigd aan de Zijpendaal 20 te Enschede.

In dit pand heb ik een ruime en lichte kamer tot mijn beschikking waar privacy en rust gewaarborgd zijn. Hier is het mogelijk om je helemaal te richten op de beeldende werkvormen. En in alle rust bezig te zijn met klei, verf, krijt, papier of steen én de opgedane ervaringen (met elkaar) te bespreken.

Voordeel van deze locatie is dat er voldoende mogelijkheid is om vlakbij te parkeren. Je hoeft niet ver te lopen want je stapt direct de praktijkruimte binnen.

Omdat Creatieve Beeldende Therapie buiten de basisvergoeding valt zijn er geen wachtlijsten. Creatieve Beeldende Therapie wordt wel vergoed vanuit de aanvullende verzekering, waardoor het eigen risico niet wordt verbruikt.

Omdat mijn praktijk een kleine praktijk is (ik ben een ZZP-er) word je ook persoonlijk en direct door mij benaderd. In mijn praktijk is er tijd en aandacht voor cliënten.

img-9

Beeldende therapie

Therapie voor volwassenen

Therapie voor volwassenen

Klik hier voor meer informatie

Therapie voor kinderen

Therapie voor kinderen

Klik hier voor meer informatie

img-12

Therapie voor mantelzorgers

Klik hier voor meer informatie

img-13

Groepstherapie

De praktijk is ook geschikt voor beeldende groepstherapie (3-5 pers). In een groep werk je eerst voor jezelf aan je eigen beeldende werkvorm. Daarna vindt de bespreking plaats binnen de groep. Voordeel van een beeldende groepstherapie is dat je naast je eigen persoonlijke ervaring ook kunt leren van de ervaringen van anderen. Het contact met je groepsgenoten helpt je om je eigen gevoelens te herkennen en te accepteren. De tijd voor een beeldende groepstherapie is anderhalf tot twee uur, afhankelijk van de grootte van de groep. Een beeldende therapiegroep gaat van start wanneer er voldoende aanmeldingen zijn.

Individuele therapie

De praktijk is geschikt voor individuele therapie. Bij individuele therapie staat de persoonlijke aandacht voorop. In alle rust kun je bezig zijn met klei, verf, krijt of steen. Er is tijd en aandacht om aan je beeldende opdracht te werken. Je kunt je helemaal daarop richten. In alle rust en op jouw tempo kun je je eigen gevoelens en ervaringen ontdekken, herkennen en een plek leren geven. Zo wordt duidelijk wie jij bent en wat je nodig hebt om verder te komen. De tijd voor een individuele therapie sessie is drie kwartier.

img-14

Cliënten aan het woord

Loading...
Begin chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Direct contact met Alice
Goedendag,

Kan ik je ergens mee helpen?
Ga naar de inhoud