WERKERVARING: ROUW EN VERLIESVERWERKING

Verlies van een geliefd persoon, je baan of je gezondheid zorgen voor rouw en verwarring. Je wordt overspoeld door allerlei gevoelens die je niet begrijpt. Creatieve Beeldende Therapie helpt je om je ervaringen en gevoelens op een creatieve manier te uiten en te ordenen. Hierdoor ontstaat er weer overzicht en komt er meer draagkracht in je leven om de rouw te dragen. Het is mijn ervaring dat cliënten door de specifieke aanpak van Beeldende Therapie weer grip op hun eigen leven krijgen en verder kunnen.

WERKERVARING OPGEDAAN MET

Doorverbinden - praktijk voor beeldende therapie

CLIËNTEN AAN HET WOORD

  • ‘Ik wist niet dat de therapie met beeldende werkvormen zoveel over jezelf kon zeggen. De empathie die Alice toont heeft mij iedere keer weer op mijn gemak gesteld, ik zal haar zeker aanbevelen’.

  • ‘Uit je handen komt soms iets van je diepste gevoelens aan de oppervlakte.’

  • ‘Ik vind beeldende therapie erg fijn, zoiets als pijnstilling. Ik ben zeker positief.’

  • ‘Lekker met je handen bezig zijn en tegelijkertijd je gedachten ordenen. Tijdens de bijeenkomsten voelde ik me geborgen en op mijn gemak en durfde daardoor vrijuit te spreken.’

  • ‘Plaats maken in je hoofd voor een nieuw begin’.

  • ‘Beeldende therapie helpt mij om zonder veel te praten mijn gevoelens los te laten, te uiten. Het betekent veel voor mij.’

  • ‘Heb ik er wat aan gehad: Zeker, iedere keer word ik eraan herinnerd waar ik troost uit kan halen.’